"Grønn uke"

Vi velger "green week" i stedet for "black week" og sier JA til bærekraftig produksjon!

Kvalitet som varer

Vi vil være en motvekt til "bruk og kast". TOVA tøflene er håndlaget av dyktige tovere som lager ullfilt av høy kvalitet. Vi bruker solide skinn fra storfe til sålen. Vår serie med vanntett såle er grundig testet og materialet tåler lang tids tøff bruk. Vi lager slitesterke produkter som tåler daglig bruk og som skal vare lenge!

Etisk produksjon

Bærekraft ligger i vårt DNA. Siden oppstarten i 2007 har vi laget tøfler for å bygge samfunn. I dag har 60 familier sitt livsgrunnlag gjennom produksjonen i Mongolia. Arbeiderne har rettferdig lønn som er 2,5 ganger høyere enn minstelønn og vi vektlegger at arbeidsforholdene skal være gode. Det serveres varm lunch på jobb, alle arbeidere har helseforsikring og det er etablert et velferdsfond.

Bevisst i alle ledd

Som produsent har vi en bevisst holdning til valg av råvarer. Merinoullen samler vi inn fra lokale nomader. Slik sikrer vi at de får skikkelig betalt for ulla si og vi er trygge på at dyrene får godt stell.
Den lokale skinnfabrikken tilbyr nå vegetabilsk garvet skinn etter forespørsel fra oss. Skinnet brukes på vår ECO serie og er fremstilt kun ved bruk av naturlige planteoljer. Resultatet har blitt et 100% naturlig produkt som vi er stolt av!
Vet du at våre fine gryteunderlag er laget av avklipp fra tøffelproduksjonen? Det gir god utnyttelse av ressursene og skaper enda flere arbeidsplasser.

3 grunner til å velge TOVA

1. Et kvalitetsprodukt som varer
2. Etisk produksjon som bygger samfunn i Mongolia
3. Komfort i hverdagen, med stor fare for at du blir glad i tøflene dine 🥰

Margunn Eide