Gjermund sitt engasjement gir Covid-hjelp i Mongolia!

Fra Bergen til Oslo i tøfler!

Gjermund Bratberg brukte 23 dager på “tøffelvandringen” og underveis samlet han inn 123 000 kroner. Motivasjonen var et brennende ønske om å gjøre en forskjell for mennesker rammet av COVID i Mongolia.
TOVA tøflene blir laget i Mongolia og landet har vært hardt rammet av pandemien. På tøffelfabrikken har 40 % av de ansatte hatt Covid og de har i perioder vært stengt. Vi ønsker å stå sammen med våre Mongolske venner i denne tiden og derfor varmer gaven som Gjermund har samlet inn, ekstra.

For oss i TOVA har det vært inspirerende å få være en støttespiller i dette prosjektet, og vi ønsker å rette en stor takk til alle som har bidratt med å gjøre dette mulig.

Gave til sykehuset

Det er kjøpt inn røntgenutstyr, ventiler, slanger og masker til oksygenbehandling. Mungunchimeg, som leder tøffelproduksjonen, har organisert innkjøp og overrakte gaven til lederen ved sykehuset. Sykehuset forteller at de har stort behov for denne typen utstyr og at gaven vil være til stor hjelp for Covid syke mennesker i byen Darhan.

Redder liv

Gode undersøkelser er viktig for å kunne gi riktig hjelp. Utstyret bidrar til god analyse av røntgenbilder og gjør det mulig å gi oksygenbehandling til kritisk syke. Ungdommelig engasjement, sammen med mange gode givere, gjør en forskjell og er med på å redde liv. En stor takk til Gjermund - et forbilde !

Margunn EideTOVA AS